Tidig kväll = tidig morgon

*gäässsppp* Pigg & vaken redan kl 7 idag men det är ju då så himla mörkt så ögonen tror det är natt och vill nu somna om igen. Äsch då, ska nog väcka dem ordentligt med en frukost och ett gympass! Synd som sjuttsingen att det är sååå himla regnigt för jag var faktiskt mer intresserad av en långpromenad idag men det känns inte alls speciellt lockande så det blir rörelse inomhus istället.

Igår var en dag fullspäckad av aktiviteter…började hemma med att grejja lite i sovrummet. Har varit så kalt och tråkigt därinne i väntan på renovering men igår ”fjuffade” jag till det lite så det får vara liiite mysigt innan vi, så småningom, tar tag i det på allvar. Fiskarna fick rent i baljan, en tvätt kördes i maskin, orkideérna planterades om och sen kom min farmor & farfar på fika tätt följda av min lilla underbara männing 3. Vi satt länge och fikade och surrade jag och hon, alltid lika trevligt. Sen tog vi en tur med deras nya spejsiga och snygga bil på stan tills findus ringde om att bilen pajat.

Ena däcket hade lossnat på deras bil bara en bit hemifrån oss så vi ilade dit! Alla bultar hade lossnat och däcket hade lossnat, lagt sig snett in under bilen och tryckt upp hela framskärmen 😦 Confetti var med och upprepade många gånger att pappa måste skruva mera fast däcken och så sa hon att vad knasit att däcke lossna på våran bil haha, gullunge! Tur det var direkt efter en korsning i typ 20km/h så det gick bra trots allt. Gubben och larsson var på plats och hjälpte till att få fast däcket igen och en snäll boende i närheten lånade ut sin domkraft. Vi evakuerade hem dem till oss, svärmor kom också på besök och lilla familjen stannade på crepésmiddag! Och mitt i middagsstöket kom maggi och hans pappa med traktorn hem till oss och hjälpte oss sprida ut de 26ton med sten vi beställt. Tyvärr räckte det inte speciellt långt så vi måste beställa många fler ton.

Ja, en lång dag blev det och en tidig kväll som följd av det – skönt! Härligt att lägga sig tidigt när man är ledig och vakna tidigt på morgonen. Jag älskar att vara uppe tidigt och mysa med frukost och ett tänt ljus innan dagen sätter igång. Ska till farbror doktorn kl1 idag och kolla min ajiga mage, hoppas det inte är något speciellt allvarligt.

Frukost nu först!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: